Wednesday, 29 April 2009

Sirih Pulang ke Gagang

Sekarang ni tgh surf internet pakai wireless kat LCCT. Masa ni kami tgh tggu flight nak blk ke Kelantan..

8 comments:

nur nina said...

waa.. rindu la nk bace bl0g ustzh..

HalfBlood Princess said...

Knani, blk kelantan yer..bler dtg mlk? igt lg tak hp no izu? klu tade ni no nye 019-6653396.:)

Smpi brp hb akk kt sini?

RiZaL_mAuLa~ said...

huhu~ lama tak jumpe ustazah!! rindu2~ tp ustz ingat saye lg x? saye kelas ustz tyme f3 taun 2007~ huhu, ustzh bile nak melawat smapl balik? huhu~ dtglah melawat saye~

RiZaL_mAuLa~ said...

huhu~ lama tak jumpe ustazah!! rindu2~ tp ustz ingat saye lg x? saye kelas ustz tyme f3 taun 2007~ huhu, ustzh bile nak melawat smapl balik? huhu~ dtglah melawat saye~

RiZaL_mAuLa~ said...

huhu~ lama tak jumpe ustazah!! rindu2~ tp ustz ingat saye lg x? saye kelas ustz tyme f3 taun 2007~ huhu, ustzh bile nak melawat smapl balik? huhu~ dtglah melawat saye~

iu @ wid said...

kak.. bile nk balik.. rindu giles niii..hohoho

farah adiba said...

ustazh...

lme nye menyepi...

jeles ni...

nk balek msia jgak..

wuwu~

hnyhar said...

salam semuaaaaa...
he2..skrg ni sy tgh lepak2 cuti2 mesia di PD.ni dpt jenguk jap baytulkifli yg dah bersawang2..hoh?ramainye yg tinggalkn pesan ye.

sabo2..rmh sy xde tenet. ni dpt guna percuma dr mayangsari...masa ni kat lobby tggu abe check out.

pesanan2 tu dh lama displayed sbb hubby yg published semasa dia kt dubai tempohari..skrg dia dah blk ke mesia...

kami akan blk ke nilai jap lg..

jumpe lg nnti..adios!!