Thursday, 2 April 2009

Semasa Happy

Izzah tgh relax atas chair selepas minum.




Sekarang bb suka sgt gigit [kekoh..kih3].
Apa saja yg dpt kat tgnnya mesti disumbat dlm mulut, dan digigit2.
Kadang tu sakit juga jari ni bila digigit.
Terasa keras gusinya tu.
Atau, dah nak kuar gg awal ke.
Ishh..takkan la kot.
Tapi, manalah tahu kan..ada jg yg gg susunya keluar seawal usia 4 bln..
Inikan pula bb sy yg dah nak masuk setengah tahun.

3 comments:

izuan murat said...

hehe br nk tny bape umo izzah..dh 6bln rupanya..sakan geget2 sume tu sure nk tumbuh gg xlme lg tu..

so cute la izzah ni..dh la putih gebus, mata plak bolat..rmbt lebat pp bam2. aiss mmg guwamlaa..rse nk mkn je pp dia tuh..hehe.

Dh bape kilo izzah ni kak??

iu @ wid said...

sama cam izzah piyah....sume benda nk masuk dlm mulut...

duk mengangkat saje si izzah ni tak saket ke belakang bdn>? berape berat dier kak? hehe

boleh je dier tumbuh gigi time ni.. jage2 la nt kalu da ade gigi..sakittt dier gegettt..

abg ngan kakak dier g scool eh? kalau sy masak kan.. biasenye bb ngah sleep.. takpun abg2 dier de tlg ketawa2 kan dier.. tp lelama x tahan gak.. nk kite dukung..hee

hnyhar said...

[izu]
17hb april nnti genaplah umur dia stgh thn.hai..sekejap je..rasanya br saja lahirkan dia..cpt btl masa berlalu.hmm..rasanya mmg gg dia nak kuar la ni kot.

pp bam2 tu ikut ayahnye kot..kih3.rambutnye sebijik ayah punye..tak tahula plk brp kilo dh izzah skrg ni. hr tu masa umur 3 bln lbh tu..brt dia 5.8kg.xtahula skrg ni menaik ke menurun..xgi timbang lak kat klinik..sbb xde big boss..ssh nak pegi, tmpt timbang bb tu jauuh jgk dr rmh..

[iu]
smpai ati pggil bb izzah PIYAH..punyela kwn tu ada nama cantik SAFIYYAH..isk3. manja2 eh..owh..izzah sana pon da pandai sumbat dlm mulut jgk eh..jap lg dah blh merangkak..sesi mengutip plk..

uiiii..mana idaknya...blkg bdn teman ni sakit bebenor ni..tido mlm2 terasa mcm ada org pukul jer.nak bangkit dr katil tu pun kena mengiring dulu..[rasa mcm backpain time nak bersalin jer].xtahulaa brp brt bdn dia la ni,xgi timbang.mesin penimbang ayahibu dah sewel..kih3.

hoho..tu yg i risau tuu..sat lg dah ada gg mesti kene geget jer..waduh2, sakitle i.

sy masak time abg & kakaknye pegi sklh..masa tu BF siap2, then tidokn dia..pastu masakla dgn setangkas yg boleh..