Thursday, 2 April 2009

Sedihnya Izzah

Kebelakangan ini bb nak berdukung je.
Bayangkanlah nak masak pun kena pakai bb sling.
Macam ni la rupe bb time dia mintak diangkat drpd chair dia tu.
Cebiknye mengalahkan kakak Iffah..hahaa boleh letak sepit kain ni..


4 comments:

izuan murat said...

alahaiii nangis pon muka kiut-miut yek..bikin ati auntie cair aje izzah ni la!

nway zahin dulu pon mcm tu jgk..asek nk bdukung jek..dh la jln lmbt..1thn 3 bln br stabil walking. lmbt ltk dlm walker..izzah dh dok dlm walker ke blom?

Fauzi, Adlina & Nashwa said...

ala sedihnya muka Izzah.. sayu auntie tengok..meh jln rumah auntie..bley main dgn nashwa yg baaanyakkk ragam ni..

iu @ wid said...

alolololooooooo.....
ciannnyeeee...

cutenye mulut dier tuuu... kak amikla movie plak..hihihi :D

hnyhar said...

[izu]
itulah pasal..mulutnya senget benget cebik..kelakar ada..geraam pun ada sbb baru letak sekejap dah menjerit2 minta diangkat semula.bikin ibunya kurus seh..

dia xmasuk walker lagi..xbeli pon lg..meniarap pun dah malas skrg ni..hr tu pantang letak mesti meniarap..isk.

[ummunashwa]
hahahah..Izzah punye suara kuaaat sgt tau.lebih2 lg time dia taknak duduk bawah..nak berkepit je.nashwa dah besar..mesti makin kreatif otaknya..nak buat itu ini..kemas sana sini..kih3...lawak betul tgk video dia trn tangga tuu..byk cakap lak tu..

[iu]
ada record masa dia nangis ni..tp bila transfer dlm lappy ni mcm ada problem nak view..sore nye adaa..gmbo nye tarak..xtau nape..nnti ye bila dah ready akak publish.

bila nangis dia suka bebel2 cakap..ma..ma..ma..