Saturday, 25 April 2009

Mandi Laham

Petang tu abg dah bgtau awal2 lagi, xyah masak mkn mlm sbb nnti nak keluar makan kat

Restoren Zaina

yg letaknye xberapa jauh dr rumah. Naik keta kejap je dah sampai..Nak tahu kami makan apa?? Jap lg tgk kat bawah.

Thanx to Along psl snap gmbr ni utk kami. Bkn senang kami nak amik gmbr ber 5 yg mcm ni, semua pndg kamera dan senyum [except bb la yg kompius..]. Best restoren ni, ada tempat makan bersila..ada bantal..tp berat giler bantal tu..ntah apa isi dalamnya..tulang kambing apa. Berhawa dingin..tu plg utama skrg ni..[ngade2 pula..].

Along & my family..sekarang dia dah selamat kat Malaysia bersama keluarga tercinta. Kami sedang bermaharajalela di rumah tu..hahaahaaaa. Dun worry friend, we'll take a good care of your belongings.

Kami ke sini sbb nak mkn ni;

MANDI LAHAM

Jika baca tajuk entry mesti kompius..nak gi mandi ke? He3..mandi tu, sy tak tahula apa maksud dia..lupa nak tanya tuan kedai. Laham tu tahulaaa..daging maksudnye. Yg penting, mandi laham tu nasi sedulang dan kat atasnye ada roasted mutton. Mkn dgn sup, blended tomato & ulam..

Sy share mkn dgn abg..banyaaaak tu. Haahaa..Along mkn sorang2 je. Sikit lg nak abis tu. Dahsyat space dia eh..Jgn terkejut, diorg berdua pernah habiskan masing2 sedulang mandi laham. Kenyang sampai esok.. [besar betul selera emirati ni].

Izzah teringin sgt nak mkn apa yg kami mkn. Lihat tu, digigitnye plastik alas makan. Sian betul.

Burrrp..alhamdulillah.

Sy di hadapan Zaina Restaurant. Nak blk ni, senyum sbb dah kenyang! Tenkiu abg belanja!

2 comments:

iu @ wid said...

huwa... mandi lahammm... beshnye npk.. wpun simple..

fuh..cik abe akak leh habis kan sedulang tu..memang caye la..he he he...

erm.. beshnye kalu dpt makan gini kat cni.. susah nk dpt makanan halal kat sini ...sume kn masak sdiri.. tingin aaa makan org len masak plak..

takpe.. nt sy dtg uk akak masak tuk sy yekk..heheh

hnyhar said...

iu,
wokeh..dtg je.