Friday, 6 March 2009

SPM Result


Khamis minggu depan ni, result SPM 2008 akan diumumkan. Hmm..seram sejuk dibuatnya kan. Macamanalah anak2 didik sy di SMAPL tu? Terutamanya pljr2 Ibn Haitham..sy sentiasa doakan kejayaan mereka semua. Alangkah seronoknya jika sy dapat bersama2 mereka menyaksikan detik2 bermakna itu.

Semoga kejayaan cemerlang mengiringi mereka semua.

10 comments:

.:.nurhidayah.:. said...

salam~

ustazah doakan kami berjaya dgn cemerlang nntt.
Terima kasih ustazah ajar kami arab.

hnyhar said...

waalaikumussalam..

hidayah,
insyaAllah..sy rasa kamu semua akn mengembalikan sejarah smapl...

itu sudah mnjadi tanggungjawab sy laa..melihat anak didik sy berjaya & jadi org berguna sudah cukup membuatkn hati ini merasa puas..

farah adiba said...

salam ustazah....

alhamdulillah~

30 org straight A's...

15 straight A1...

terime kaseh ustazah~

.:.nurhidayah.:. said...

salam~

ustazah! saya dah dpt result!
alhamdulillah keputusan spm thn ni sgt menggembirakan cikgu2.
30 org dpt straight a,12 drpdnya straight a'1.
antara yg dpt straight a'1,saya,afiq hidayat,faiz zaib,tiqah hakim,kamil,akhtar,lokman,muhammad,sarah nursyaza,asyraf halid,dan beberapa student waktu f4 br die masuk smap.
list lengkap ade kat blog saya.

.:.nurhidayah.:. said...

salam~

mintak maaf ustzh,salah info.
15 org stret a1 and 15 org stret a.
saya br update kat blog saya.
kat portal smaplabu pun ade.
www.smaplabu.edu.my
sekali lg,

TERIMA KASIH USTAZAH HANANI.

hnyhar said...

{farahadibamaliha}

Waalaikumussalam,

Waaah..MABRUK!!!

Seronoknya sy dpt tahu yg ramai dpt keputusan cemerlang SPM 2008..esp mestilah anak2 didik sy kan...{grin}.


{hidayah}

Waalaikumussalam,

MABRUUUK!!! Haa..sapa yg jd best student overall? Nanti ceritalah dlm blog awak k? Anyway, terima kasih sbb bgtau maklumat terkini.

Semoga anak2 didik sy ini menjadi insan yg cemerlang di dunia & di akhirat...amiiiin.

psst..farah dah kat zagazig, hidayah nak ke mana nnti?

novaadila said...

salam wbt..

wah, ini ustazah dari smap ya?
oh,mungkin tak sempat ketemu..~

semoga kita dapat ketemu di uk nanti, insha-Allah.. ",
ameen.

bestnya, cikgu2 ada blog!

hnyhar said...

novaadila,
ye,br setahun berkhidmat di smapl..skrg sy tgh unpaid leave 3 thn ikut suami smbg bljr di uk.batch bila?

novaadila said...

sy spm 2006.
anak didik ustzh nuri n ust zawawi dulu~

ada juga datang2 smap. muka ustzah macam familiar, tp ingat sgt =)

skrg tgah A-level. nk trial esok ni!

ustzah doakan ye.

^_^

hnyhar said...

novaadila,
ooh...tgh amik A level ye. good luck trial tu. sy doakan semoga awak berjaya cemerlang nnti.

2006 mmg xsempatla dgn sy..ustzh nuri & ustz zawawi dah xde kat smapl..ustzh nuri pindah ke shams & ustz zawawi masuk UPSI.