Thursday, 26 March 2009

Ayah vs 3 Kids

Gambar ni diamik beberapa minit sebelum ayah berangkat ke Newcastle airport hari tu.

Time ni bb ngan Ameen je yg tgk kamera..

Pastu ayah n Ameen..bb dah pndg lain..Iffah lgsung xtgk..

Kemudian, ayah n Iffah je..Ameen n bb dah x fokus..

Last2 ayah bgn..nak pegi daaah..
itupun, still ayah n bb je yg tgk lense..yg lain dah buat aksi masing2..
Ibu pun dah boring suruh depa ni pandang kamera..huh.
Sori ayah..lambat letak gambar ni..

3 comments:

izuan murat said...

hehe so sweet..ank2 so cute..mst tuan umah sume dh rindu ngan ayahnya nii kn..;)

iu @ wid said...

alahai.. cutenye anak2 ni.. msti sedey duk berjauhan drp ayahanda terchintaaa... takpe dik.. sat lagi leh jupe ayah lagi.. yg paling cute tu yang paling kecikkk tuuu.. eeee... nk cobitttt pipi gebu dierrrr... gelammm!!!!

hnyhar said...

[izu]
of course lah rendu2an..asyik kena tinggal je ni..pastu setiap hari melekat kat SKYPE je..hello2.

[iu]
yg kecik tuu biasanya xberkelip bila ada flash kamera..tu yg selalu dpt snap foto dia mata terbuka je..kita plg suka tgk gusi dia..eii kiut sbb xde gg..heheh.pp tembam ikut ayah..kih3.