Thursday, 19 March 2009

Parent's Evening

18-03-2009 (Rabu)

Hari tersebut kami 'book' untuk Parent's Evening dengan tenaga pengajar di Bowburn Infant & Nursery School. Inilah masanya utk ibubapa kanak2 ber'temumesra profesional' dengan cekgu2, berbincang mengenai perkembangan pembelajaran anak2.

Saya awal2 lagi dah tempah 18/03, sementelah abg masih ada di rumah, jadi abg je yg pegi ke sana:

AMEEN { 3:30 - 3:40 pm }

Menurut guru kelasnya, Ameen sgt improved skrg ni dr segi komunikasi, pembelajaran & pergaulan. Ayah juga memaklumkan kpd cekgu Ameen tentang program kami sekeluarga lepas ni. Cekgu kata ok saja dan dia akan bagitau apa yg patut kami buat.

IFFAH { 3:50 - 4:00 pm }

Iffah pula, ok saja. Dia dah mula berkomunikasi dgn baik skrg ni. Jika sebelum ni Iffah sering menangis, skrg ni tidak lagi. Setiap hari pasti ada saja classwork yg dibawa pulang. Cuma Iffah saja yg masih belum pasti statusnya di situ slps ini krn kanak2 seusia dgnnya teramatlah ramai di Bowburn ni. Harap2nya Iffah dpt continue la. Huh!

Alhamdulillah..kesyukuran dipanjatkan ke hadrat Ilahi krn anak2ku selamat dlm pembelajarannya. Semoga mereka membesar menjadi anak yg bijak & soleh/ah kelak. Amiin.

4 comments:

iu @ wid said...

amin.... ;)

hnyhar said...

iu,

terima ksh atas doamu juaa..

izuan murat said...

Alhamdulillah..

Pengalaman yg sgt bharga bg derang

Oh byk nye n3 sy dh miss..gara2 tenet slow la nii..:(

Nway, happy spring!:)

hnyhar said...

izu,

mesti best kalo jd bdk2 ni..bkn senang dpt experience bljr di sini.

oh..tenet msia ni bilala nk maju mcm kt sini...kat uk smooth jer. huh...[sigh].

spring best..