Thursday, 5 February 2009

New Follower

Dapat seorang follower yg dikenali sbg NUR NINA. Tapi, bila dijejaki, tidak dapat pula saya nak masuk rumah dia pasal dia kunci rapat pintunya. Dan, diminta password pulak kalo nak masuk jugak. Saya tak pernah jadik tetamu NINA. Jadi, saya pulang saja dengan tangan kosong..[sigh]

Kepada NUR NINA, terima kasih krn berkunjung ke baytulkifli & menjadi tetamu setia kami.


4 comments:

Rijal, Jue, Fatih, Fawwaz, Anis said...

salam ziarah kembali...
saya kenal kak syura...isteri ustaz zainur.Esok Insya-Allah jumpa dia...ada majlis Ilmu esok dan kalau tak salah hnyhar mesti kenal ngan ustazah hamidah/ustaz Mazlee dan ina/Amir Ngah.
Kalau datang Birmingham,singgah la umah..

wslm

hnyhar said...

waalaikumussalam wbt
terima kasih dtg baytulkifli. saya, hnyhar..shortform utk hanani harun.ustz zainur tu kwn suami sama2 wat phd [usim].

ye mmg tersangat2lah kenal dgn mrk tu..sblm ni berjiran dgn ina amir ngah tu. masa mula2 dtg UK dulu, kami transit di rmh ustz maszlee..

nur nina said...

salam ustazah..
sy panggil ustazah la taw..
sbb sy ada kwn2 dak2 smapl..

sronok bace pengalaman ustazah kt ngara org ni..
lebih2 time winter bskrg..
rase mcm sy ade kt sne.. hehe

p/s.. blog sy dh x kunci dh.. haha..
bru je strt blogging..
tak taw nk tulis ape..

hnyhar said...

waalaikumussalam wbt
oh ye ke..ingatkn siapa..kwn2 stdnts sy rupenye. hmm..skrg ni kami tgh kesejukan musim winter. dlm rmh pun suhu 0 Celsius. memang kene pakai jaket & stokin.

ok..bila senang2 sy dtg ke blog awak k..

wslm.