Thursday, 26 February 2009

7Stories


Hari ni school Ameen buat lawatan ke Sevenstories di Newcastle. Tempat ni macam gedung buku kanak2. Best juga tempat ni kalo dapat pegi. Sebelum ni tak tahu pun ada tempat ni dekat2 sini. Jika nak tahu lebih lanjut mengenai sejarah tempat ni, sila tengok di sini.

Jika nak bawa family ke sana, boleh lihat address di bawah.
30, Lime Street,
Newcastle Upon Tyne,
NE1 2 PQ


Oh ye..tiket masuk, dengar2 nye..mcm ni:
GBP 5 - dewasa
GBP 4 - kanak2
GBP 15 - tiket keluarga [ 2 dewasa + 2 kanak2 ]

Tapi, budak2 yg pegi trip tadi, xdapat papepun cenderahati..

2 comments:

4z dan Ina said...

salam,

Kak Nani nak ke Dubai ker? Bila tu? Semoga dipermudahkan segala urusan.

hnyhar said...

Ina,
Waalaikumussalam WBT

InsyaAllah, akan pergi ke sana nanti cuma masa yg akan menentukan bila tarikhnya yg sebenar tu. Doakan kami semoga dipermudahkan segala urusan..terima kasih..

**Dubai tgh cuaca panas sekarang ni.