Thursday, 30 October 2008

Si Kecil Ayah Ibu

Izzah di usia 2 hari. Lena tidur dalam baby cot.
Usia 2 hari.
4 hari. Memakai sleeping bag sbb sejuuk.
6 hari.
8 hari. Besar sungguh mata hitamnya..memenuhi mata. Mata baby..belum rosak lagi..
Izzah tgk ibu snap foto diaa.
Senyum je..dah kenyaaang.
Jari Izzah. Agak2 ikut jari sape ek..ayah ke ibu??
10 hari. Semasa landing2 atas katil. Katil tempat abg & kakak berlasak2.
Rupanya hari tu Halloween Day..patutla ibu rasa cam nak pakaikan baju pumpkin jer kat bb.
Sleepy..after having lunch..
Dah lenaa pun..
11 hari.

10 comments:

UnGu VioLeT said...

cutenye Izzah kak.. geram mar tgk..

hnyhar said...

like mother like daughter..ahaks!

UnGu VioLeT said...

hehehe.. betul la tue kak.. mmgpun..

Anonymous said...

comel nyer baby...macam maknyer? ermmm mungkin tidak :)

wkb

hnyhar said...

mar..acah jer..ni xtahu lg mcm muka sapa..byk juga yg ikut ayahnye..

hnyhar said...

kak wkb,

kuang3...

Anonymous said...

Masya Allah, comel yg teramat baby Nani..!

Normi

Kak Abid said...

Salam Nani..Congratulations on your new born; harap ibu dan baby; serta anak2 yg lain, sihat semuanya... Camne abg dan kakak, seronok tak dpt adik? Bila dh boleh jln2 nanti jemput dtg ke leicester, kalau ada rezeki kami boleh gi lawat org Durham...Take care.

Kak Abid. (FSU USIM d' Leics)

hnyhar said...

normi,
alhamdulillah..yg pntg baby sihat & cukup sifatnya..your sweet Maisarah pun comey sgt mcm katun jepun...cute!

hnyhar said...

Wslm Kak Abid,

Terima kasih jenguk blog kami..agaknya akakla kot tamu maya kitorg dr Leicester ye..heheh.

Kami semua sihat termasuk ayahnya sekali. Cuma ayahnye busy semacam la skrg ni nak kene uruskan semua bnde. Masak pun dah bertambah sedap..semalam masak nasi tomato..bila Nani tanya, blh ke mkn ni? Dia kata boleh jer..Ish3.

Abg & kakak ok..suka dpt baby. Boleh diharap jugalah cuma kene berhati2 dgn si kakak kalo nak ke toilet..sbb dia nak treat baby mcm baby doll dia..

InsyaAllah..kami akan ke sana bila semuanya mengizinkan nnti. Akak juga dijemput ke Durham..

Selamat belajar!! Krm slm family & take care..