Monday, 27 October 2008

10 Day Old Little Pumpkin Baby

video

Untuk atuk & nenek dan atuk & opah..inilah rupa Izzah di usia 10 hari. Hari ni ibu pakaikan baju pumpkin kat Izzah sebab dah 3 helai bajunya dah naik sendat esp. tang kaki. Kalo dipakaikan juga nanti xelok pula untuk perkembangan kaki dia. Ibu xrisau..ibu ada banyaaak koleksi baju Izzah.

Malam tadi Izzah berjaga..xmau tido. Ibu pun kena berjaga sama walaupun dah tersengguk2. Pagi ni pun Izzah nak main je..tapi masa rakam aksi ni Izzah dah mula ngantuk..lihatlah dia merengek2..minta diangkat.

5 comments:

UnGu VioLeT said...

akak, cutenye Izah kak.. rasa nak cium2.. nak next year, boleh celebrate birthday same2 la kan.. :)

Beautiful Life said...

Comelnya Izzah the pumpkin baby....cepatnya dia besar dah sendat baju2? Sian akak eh...camner berpantang kata sana? ada org urut ker? ni kena tulis dlm blog cara2 berpantang di perantauan orang....

hnyhar said...

mar,
kalo dkt2 dah bleh join bday party u all..hik2

nuwal,
memang baju dia yg utk newborn(saiz kecik) dah xmuat esp. kat kaki..ketat sgt..sian kaki dia. Adalaa dlm3-4 helai yg dah xleh pakai tuu..mmg ada sket je saiz kecik sbb baby lekas membesar.

Nak buat cmne dah duduk jauh di rantau org..xurut pun..bertungku je..berbarut pun ye. Pantang jugaa tau sbb tkt bdn sakit2 nnti..Huuu nak pakai lama nih..

pinki_amnie said...

hai acik...cutenyer izzah tu...mama selalu panggil SERAH jah...

hnyhar said...

haa..SERAH? huu macam prnh dgr jer nama tuh..yg duduk rmh tok ayah nor tu kan?