Wednesday, 1 July 2009

Tido Jer..

Sekarang ni cuaca panas..kat Nilai saja suhu kadang tu mencecah 36 C. Ada 1 ptg tu abg ajak kitorang gi;

Pan Pacific KLIA

Abg join conference yg dianjurkan oleh JAKIM. Conference utk Shariah officers in IFI [if i was not mistaken..]. Luckily abg dpt join 'free'. Kui3..and we were the luckiest as we got chance to overnite in Suite room.

Pandangan KLIA dr dlm bilik. Sabtu ni kami akan ke sana utk meninggalkan tanahair tercinta sekali lagi..huhuhuuuu..

Izzah seronok juga sbb sejuk..almaklumler si kecil ni 'tetas' [borrowed the atuk's term] di negara sejuk..pegang ais pun rileks je dia ni. Malam tu pun dia tido tak berkutik.

Hepi je si kecil dgn abgnya menonton TV..kejap je kami kat hotel tu..iyelah nak tumpang tido dlm air-cond je. Pagi esok tu kul 11 pg kami dah check out.

4 comments:

HalfBlood Princess said...

Feeling sad too sbb knani n fam dh nk trbng semula..xpela insya Allah we could meet again someday!tk care akk...

comel izzah!:)

hnyhar said...

izu
semoga berjumpa lg nnti..
kami dah selamat smpai di durham jam 12 tghri td [ahad].

Syamsulfaiz Nasution said...

Dah sampai Kg Durham belum?

hnyhar said...

along,
kami dah sampai dgn selamatnya 5hb lalu jam 12 tghri [uk time]..alhamdulillah. so skrg ni dah ada kat kg bowburn laa..jadi ke dtg cni?kami alu2kan kedatangan along,ida & adrin.

*kunci rumah tu kami xsempat nak hntr by hand..jd, zul dah pos laju2 kat ida..dah terima ke blm ye?