Thursday, 23 July 2009

New Friend

Ameen n Iffah sekarang ada teman baru..tp kami semua kompius dgn namanya sbb dia cakap pelat2..ter'over' slang sampaikn sy sukar nak trace namanya. Dia yg mintak nak masuk dlm rmh kami..kira mesra alam jugalah gadis kecil blonde ni.

Lihat tuu..br pertama kali jumpa tp mcm dah knl lama..
Dia pelik knp kami buka kasut bila masuk dlm rumah..tp tanpa byk soal dia terus buka kasutnya..susun terbalik gituu..kikiki..

Byk betul dia mkn limau tuh..mkn epal demand plk..takmau potong nak mkn sebijik. Sudahnya xhabis..ish..geli gue nk mkn bekas dia tuh.

Sy dah agak..dia xbgtau mak dia nak masuk rmh kami. Mak dia dtg ketuk pintu dapur kami lps tu..hmm..lamaa juga dia kat rumah main2 dgn anak2 sy. Siap bgtau nak dtg lagi tuu..hmmm..

5 comments:

HalfBlood Princess said...

hehehehe mesra alamnyer la dia! cian..mst xde kwn, best la ameen n ifah dpt kwn br..blonde gtew..hihihii....

mak dia ok ke tgk dia dtg umah akk? klu ok on je la...klu xok nxt time hgn bg dia msk lg...:)

Lady Shukriyah said...

slm ust.
ni shukriyah.
huhuw.
sonok duk sne?
nmpk cm sonok je?
slalu upd8 blog cte2.
huhuw.

hnyhar said...

[halfbblood princess]
mmg pun.dia ada abg 2 org..tu psl dia nak sgt masuk rmh kitorg sbb ada iffah & izzah.asyik minta nk riba bb je.

mak dia nmpk cam ok tp tulaa tkt jugakan..takut dia xsuka anak dia dtg2 kwn2.kalo jiran sblh rmh dulu mmg xfrenly mak dia..bpk dia ok..tu pun kita kena react dulu.

[lady shukriyah]
slm kembali..
sejak bila ada title 'lady' ni?
of coursela seronok & happy sbb kat sini sy tggal dgn family pastu cuaca sejuuk nyaman je..tp masih xsama dgn malaysia..wpun panas namun ttp terkenang2.

hnyhar said...

oh ye..blog ni di'update' hanya utk catatan memori permusafiran kami di rantau org, kemudian hari bolehla dirujuk kmbali..di samping menceritakan kisah2 hidup kami kpd keluarga & sanak saudara juga kwn2 di tanahair..

:D

Lady Shukriyah said...

hahhahah.

sy ta ya g london dpt title lady.

huhuw.

rndu lak london.

dulu sy tggl kt uk.

pas2 ble ust cte psl kutip stroberi 2, terigt plak zmn kt sne.

mmg bes.

kutip bkul2.

hahahhahah.

gooseberi pn yummy!