Tuesday, 2 June 2009

Burj Arab

Beginilah pemandangan Burj Arab, hotel termahal di dunia. Sekali tengok bentuk hotel ni tak ubah seperti tulang sotong katak. Huh, entah berapalah harga bilik kat hotel tu untuk 1 malam eh...

Ayah dan anak2.
Masa ni cuaca tersangatlah panas membahang. Terasa sakit kulit dibuatnya.
[baru merasai panas dunia..belum lagi panas di padang mahsyar].


Kesian bb terpaksa menahan panas semata2 nak puaskan hati ayah & ibu utk bergambar kat tepi pantai tu. Nasib baik dia tak bukak topi.

Jenuh saya pujuk 2 orang ni bergambar, asyik tak mau je. Last2, sy candid je dgn background Burj Arab. Diorang ni tak kira panas ke apa..sibuk nak buat sand castle.

Yg Iffah lagi best, siap amik pasir pantai sapu kat muka dia. Tak cukup dgn itu, dia main baling pasir kat ibu. Huu..terkena pulak kamera. Nasib baik ok jer. Tapi, kamera tu dah tinggal kenangan.

Masa tgh tunggu flight nak balik ke Kelantan, kami tercicir kamera kesayangan. Memanglah bukan lsr tp sy sgt sayangkan S tu. Dah banyak jasanya. Comel pulak tu. Serasi betul nak hilang kamera ni. Hilang pula kat airport je. Kui3. Dah nak jadi rejeki org lain. Pinjaman je kat sy rupenye.

5 comments:

HalfBlood Princess said...

la ye ke..siannya. xpe ada alasan nk bli yg bru tu.:)

masya Allah cntik nya gmbr..suka gmbr last tu, mcm model je iffah..pndi posing xtgk camera. hehehe...

kak, kt mana skrg? klu jd dtg mlk, juz sms me okk..izu tade no akk ni, tdelete b4 i manage to save it. sori, huhu kelam kabut sket 2mgu sblom ni n skrg pon still bz...

hnyhar said...

izu,
awk ni harry potter die hard fan gak ke? dah ada pengganti.hrp2 lg power dr yg hilang dulu.

gmbr2 tu lmbt publish kat blog sbb masa kat dubai hr tu asyik jln2..dh blk rmh penaat..mls nak update.blk msia plk xde tenet..ni pun beli broadband sbb xthn & xbiasa xde tenet [berlagaknye..pdhal sblm gi uk, manalah kami ada broadband..guna wireless kt opis je...kui3].

gmbr tu candid psl iffah xmau pndg kamera..masa tu dia tgh syok main pasir.

phone no akak kat msia:
016-6044849
insyaAllah kalo kami jadi ke sana, akak akan sms izu..mana tahu, blh buat jejak kasih blogger.

iu said...

seronoknye jejalan.. tunggu ustazah balik uk.. bile agaknye..hiihihi...

ermm.. cantik dubai ni... bile la nk duk kat hotel termahal tu. beshnye kalu de yg sponsorrr..hohoho..

hilang yg lama.. adalah yg baru..hehehe... :D

hnyhar said...

iu,
mahal siuut hotel tuu..amik gmbr pon jadikler..

patah lagikan tumbuh..ini pula hilang..mestilah berganti.he3...rejeki dr Allah.

محمد فر د و س حبيبي said...

berkunjung...............