Friday, 29 May 2009

8 Mei 2009 vs 5 yrs

Dlm bulan MEI juga sy celebrate birthday Ameen yg ke-5 awal dr tarikh sebenar iaitu

8 Mei

Kami buat awal seminggu memandangkan ayah akan berangkat semula ke Dubai utk menyambung tugasan yg masih berbaki 2 mggu tu. Hmm..oleh krn Mr. Sam sy dah disambar org..maka sy tak dpt rakamkan detik2 indah tu. Cuma snap pakai hp ayah jer. Next time tepek gambar sbb tak transfer lg.

Selamat Hari Lahir buat

MUHAMMAD AL-AMEEN

Semoga membesar menjadi anak yg soleh buat ayah dan ibu.

5 comments:

iu @ wid said...

kak.. da sampai umh ker..hish2...lmyerrr..

pasni adela kawan menyakat.. ke disakat..hahaha...

zarina said...

Happy Birthday Ameen !!!!

Cepat-cepat balik UK semula....

fa10 said...

dah rindu nak dgr cerita org kg kita nih...masih kat malaysia ye? bila balik uk ni?

.:.nurhidayah.:. said...

salam 'alaik

ustazah,ustazah ade kat mesia ye ni?hehe.ingat nak jumpa ustazah.

hnyhar said...

[iu]
haah..dh sebulan akak di msia nih.mknn2 yg kempunan dulu tu dah merasa semuanya dah.kikiki..

hmm..awk rendu nak menyakat le tuh, mcmle kite tak tahuu..

[kak zarina]
terima kasih auntie zarina..

mmg terasa rindu akan teratak hamba di clarence street & cuaca sejuk nyaman...di Msia manyak panas wooo..

jelesnye u all buat family day..syokk!!

[fa10]
oghe pputeh sht2 je..burrpp..alhamdulillah..dah pekena mcm2 nih [kasik jeles sket..hik2]

tiket blk uk dah beli tp xtahula kan..kot2 ada aral.cdgnye awal julai ni.xsempat raya pun.[kang nnti tak tahu nak raya kt mana plak kang]..

[nurhidayah]
waalaikumussalam wbt
ye..sy kat msia sudah sebulan lamanya.skrg sy stay kat rmh sy di nilai nun..hr tu sy dh melawat smapl.bestnye, teringat kenangan kat situ..yg xbestnye, awk semua bdk2 4 haitham dh xde belakaaa..