Saturday, 30 August 2008

Mega Sale ke??

Hari ni, kami ke Fish Quay, Sunderland untuk shopping seafood. Amir, Marlina & Yusran juga turut serta..hmm..ikan mackerel dah habislaa..so, kami hanya beli ketam, udang, ikan sea bass & ikan apa ntah namanya, lupe plak. Ketam dah selamat dimasak lemak cili padi plus cendawan tengahari tadi..yummy!!

Setelah selamat pound dihabiskan di Fish Quay, P260 EAJ meluncur laju ke Newcastle pulaa. Nak perabih fulus kat sana plak..beli lauk ayam, daging lembu, buah2, sayur2, kurma, kuey tiaw, bihun, dll. Isk3..kesian abang ek..penat2 keroje 2, 3 hari..dah licin di 'pow' dek tuan kedai Wing Hong, Watan & Hutchinson. Ni persediaan nak pose sok lusa..kang penat n lapor dahaga plak kalo pi time pose. Papepun, awal2 lagi kami berempat dah belasah 2 boxes of chicken wing @ Dixy Chicken..burpp..alhamdulillaaah..persediaan pose jugak nih..

Gambo?? Ermm..gambo kat Fish Quay adaa..tp tunggu dululaa..ek..ada problem besar ngan laptop den tuh. Ni pon pakai laptop big boss. Tu pasal den dah lamo pasif blogging..

Buat abang, tima ksh bebanyak sbb belikan buah deghoyan Monthong tu..heheh..yg ni persediaan sebelum deliver...heheh.

2 comments:

4z dan Ina said...

Bestnya masak ketam. Udang kat situ best kan, fresh. Ina nak tunggu balik Trg makan seafood puas-puas..

hnyhar said...

sedapnyer owang tu nak blk kg..nak blk jgk... :(