Sunday, 20 July 2008

Jalan-Jalan

Hari tu..aku terasa amat tension. Jadik, aku telah memujuk hubby untuk outing ke bandar. Saja je pusing2 nak release ..kata oghe kelate nok pelepah angin. Seronok jgk ronda2 nih..tapi bila dah penat..huuu rasa mcm nak srh org tu dukung jer. Tak laraaat especially tang daki jalan berbukit tuh.
Kelihatan Durham Cathedral & Durham Castle dari jauh.
Amboi..tiga beranak nih..

Alamak nampak poyotlaa..isk2.

Abang di atas jambatan..berlatarbelakangkan Durham Castle. Alamak..cik minah mane kat blkg pakai baju pink nih..nyebok jer.

Ameen & Iffah ter'jumpa' bende ni..depa berdua sebenarnya minta coins supaya dimasukkan dlm mesin tuh tp kami wat xlayan jer. Nanti kang kalo bagi..nak lagi. Membazir jer naik bende tu..kalo gi carboot leh beli macam2. Ye dak?

Ameen big hug Bob..
Si tembam Iffah dengan Bob's blue cat (lupa namanya..)
Iffah tgh syok drive Bob the Builder's truck. Yg xtahannya sambil tangan sebelah pegang steering..
Ayah posing kemain lagi tp anak2 asyik dok tgk sungai jer. Jenuh memanggil suruh pandang kamera..







Kami dah penat..nak balik makan..lapor poyot..babai..nanti kami datang jalan2 lagik..Uiit..minah mana lak nih..termasuk gambo dia lak. Udah ler muka masam mencuka.

3 comments:

Miim said...

dh hilang ke tension dpt jln2?
moga cpt sembuh utk ameen n ayah ameen.

4z dan Ina said...

Dah sihat ker semua ali-baytulkifli?
Didoakan sumer di sana sihat sokmo, boleh la berjalan-jalan lagik...
Boring2, jemputla bertandang ke 61 steavenson street ni.. tapi kena 'hello' dulu la ek...

hnyhar said...

miim,

tension da hlg daaa..tp penaat pulaaklaa sbb banyak berjalan kaki..blk umah togok air manyak2..

makacih..da bwk depa berdua pi klinik td jumpe GP. ayahnya aje yg batuk smpai xtido mlm. da susut sket bdn dia dah.

4z & ina,

alhamdulillah demam depa berdua ni dah getting better cuma batuk lak menyerang. tp masih leh gi summer bbq maaaa..

kalo kami 'hello' korang kena masak best2 la ek..hik3.

eii..baby nashwa dah besau laa..