Wednesday, 20 January 2010

4 of us

Hari ni hubby saya bermusafir ke Glasgow kerana menghadiri conference di sana. Jadi, malam ni kami tidur 4 beranak je la. Dan esok saya kena hantar Ameen & Iffah ke sekolah. Harap2 tak hujanla. Kena jaga Izzah ni sebab chickenpoxnya masih belum pulih sepenuhnya. Jika terkena hujan, bintik2 tu boleh tinggalkan kesan parut. Lupa nak minta hubby keluarkan siap2 push chair besar tu..yang keciknye ada, ok je, cuma saya takut hujan besok..takut plastik pram tu kecil dan xcukup untuk tutup Izzah dari terkena hujan [jika hujan lebatlaaa..kalu renyai2 ok..].

Cheh..baru kena tinggal sekejap dah mula buat2 tak biasa pula. Padahal sebelum ni lagi dahsyat lamaanya kena tinggal..heheh.

Semoga ayah selamat pergi dan kembali. Kami doakan ayah selamat dalam perjalanan..

6 comments:

fa10 said...

sayangkan bini tinggal2kan. hebat la awak... tmpt awak tu kira susoh jugok klu terputus bekalan bahan mentah. tp mujur ramai komuniti melayu... sayo pun bakal ditinggalkan jugok ni... lmbt lg tp

MY HEART said...

Take care yer kak dengan tenit yang comel ittew... sian kalo tertinggal parut...

hnyhar said...

fa10,
eheheh..nok wat guano, kijoey dio doh lagu tuh..mujo nya x jjadi loyar..mulo maso dio jd loyar, lg paroh..weekend pun kkijo.

hmm, kuat xkuat pun mmg kena harungi juga fa10..bljr2 berdikari. alhamdulillah, setakat ni walau prnh kena tggl lama...ammbo xrajin lg amik peneman.

saing2 ramai hok ringan tulang, sokmo offer pertolongan, alhamdulillah.

suhaili nok gi mmano? dok mmoleklah..xpo, neighbour demo pung baik2 tu..

my heart,
tenkiu dik! tu kalo boleh nak jaga betul2 xmau kasi parut2..sian..

yusmee said...

siannyo dgr citer aunty nani ni..takpo uncle zul gi kkijo..sekurang2nye dia hargai pengorbanan seorang isteri..sabar la deh..mamaemi llllaaaaagggiii teruk keno tggl..huhuhu....

iu rf said...

xper..kejap je tuh kak..
kne tgl jap bru la rindu2an..hikhikhik..

salam kt jijah..=P

hnyhar said...

emi,
tulaa...sekejap je pegi..dah balik pun. kesian mama emi kena tinggal lamaa. sabar deh..

iu,
hmm..sekejap je. mmg terasa rinduu tu..hik2. jijah nak melekat je ni sejak chickenpox..adeh..

iffah nabiha,
oo ye ke...eh, mestilah ada kenangan manis musim sejuk..semua tu xde kat malaysia..