Tuesday, 22 December 2009

2 Tahun Berlalu

Alhamdulillah, diam tak diam dah 2 tahun kami menghuni bumi England. Sebenarnya tarikh keramat tu jatuh pada 17 hb Disember lalu..terlupa pula saya nak letak entry ini pada hari tersebut. Sekejapnyaaa...dah berapa chapter lah agaknya suami saya dah buat ye..saya harap semuanya ok dan lancar saja. Esok temujanji dengan mr supervisor. Masih dalam bilik study nya untuk touch up preparation esok hari. Wish him luck.

Kami baru balik dari Glasgow malam tadi. Fuh! Boleh tahan juga perjalanannya..hampir 3 jam jugalah. Dahla terpaksa mengharungi snow storm dan heavy snow falls di pertengahan jalan, tak silap saya di Carlisle. Alhamdulillah tiada apa2 yang berlaku. Kisah selanjutnya saya akan bagitahu kemudian..masih kepenatan.

4 comments:

HalfBlood Princess said...

dh 2thn yek..mst rse cam br je lg kn..tak pe ada sethn ke 2thn lg kak? insya Allah husben akk dpt menamatkn PhD nya on time..

jgn lupe update citer gi g;asgow ok..gmbr FAMILY ats snow tu chantek!jeles la bler la dpt maen snow lg..

hnyhar said...

izu,
aah kjp je kan masa berlalu..hmm, yg part bila blk msia tu xtahu lg nak kata apa..phd holder la kena jwb..ngeee...
izu bila pulak hubby nak smbg phd...nak update jgk cuma skrg ni iffah n izzah tgh xsihat..ssh jgk nak ngadap lappy ni..tp akan cube update dlm masa terdekat..

HalfBlood Princess said...

Laa..kesiannya Iffah n Izzah...hrp derg cpt sembuh..psl PhD tu tataulgla kNani..tp namanya dh naik utk smbg PhD thn dpn..tp so far ni syp je lg..tade apa2 berita.

P.S sdpnya mkn kt restoren ats tu..xsangka ada jgk restoren wat servis begitu ye..klu weekdays lg murah ye...sume mknn nmpk yummy gtew.:)

hnyhar said...

oo ye ke izu..tgk2 akak dah nak blk, izu plk nak fly ikut hubby..

restoren tu mmg sedap2 makanannya..bila2 nak pegi lagi..harga pun ok..ingat pulak kat beryani zeenath kan izu...dengan baby chickennya yg sedap tu..pheeww..