Saturday, 1 August 2009

Whisper

Selasa lalu ayah dah balik dr Jepun..alhamdulillah. Hmm..nampak mcm kurus sedikit..sikit jer..mungkin sbb xmakan nasi kot seminggu tu..kesiaaaan. Patutla bertambah2 makan nasi.

Cuti musim panas ni kami xplan nak kemana2 pun lagi..dok rumah je..kalau ada pun hanya di lokasi yg berdekatan saja. Nak pegi picnic pun, cuaca asyik xmenentu..pagii cerah..dekat2 tengahari hujan turun pulak..pastu petang cerah balik..kadang tu bertukar2..kompius dibuatnya..musim panas ala2 tengkujuh. Iyelah apa taknya hari tu banjir kat bandar dek hujan yg turun sepanjang hari tanpa henti..dengar khabar dr weather forecast, summer thn ni 'summer wet'. Huuu..

Aktiviti blogging & blog hopping pun slow je sejak akhir2 ni..hanya sy yg tahu jawapannya. Apapun memori akan sentiasa dipahat..semoga jadi kenangan di masa depan.

7 comments:

fa10 said...

apesal dah slow?..dah berjangkit demam game kat fb ke? hehehehe

iurf said...

kenapa kak.. majuk ke..ade problem ke.. mcm x hepi sgt je ayat last tu...sehat ke??

hnyhar said...

[fa10]
xmain pon game dlm fb..cuma dah M kot..kikiki..xde masa je nk update.

[iurf]
mana de majuknye iu..xde problem pung..ayat je xhepi tp tuannye hepi jer..kih3.alhmdulillah sht..

HalfBlood Princess said...

kak, cptla update! rindu dh ni ngan org durham..ngeh ngeh ngeh.

hnyhar said...

halfbloodprincess,
ngeee..ada org rendu ler..alaa..xsmpai seminggu pun lg..

faiq zaini said...

salam ustazah..
sihat??
faiq 4H smapl.

great 2 see u back.

hnyhar said...

faiqzaini,
waalaikumussalam, sht alhamdulillah..awak sht ke?
hmm..jumpa di alam maya je. skrg kat mana?