Saturday, 22 August 2009

;)

Pagi tadi kami seronok sangat sebab muka kami dah masuk paper Berita Harian, 22 Ogos 2009 untuk Salam Aidilfitri di Perantauan. [klik sini]
Alhamdulillah..1st day pose dah kuar. Jika tahun lalu..dah habis raya baru terhegeh2 nak kuar. Tapi, abah & ma tak dpt tgk lagi paper tu..aiseh!

*hoh? kesian..teringin sgt nak masuk paper rupenye..maklumlah sy ni bknnye celebrity..ekekee.

6 comments:

zarina said...

Cepatnya kluar. hantar bila? Dia bagitau ke kata dah kluar or kena check sendiri.

HalfBlood Princess said...

hey kak, i like this new look!! ;)really, jgn tkr lain ok..hihi...klu nk tkr. tkt yg lbh ssweet/cantik takpe..hihihi...

Nway, kte dh tgk gmbr salam aidilfitri akk! bestnyerrrrr.:D and...seronoknyer pegi picnic, so jelesss!!!

arapink said...

bestnya.....terubat rindu family di kampung...

tahniah sebab kuar awal ye kak nani... :-)

fa10 said...

wah..wah..cepat glamer tahun ni.
cantik la pantai tu..gmbr2 amen n iffah main batu tu pun cantek2...suka..suka

hnyhar said...

[kakzarina]
hmm..alhamdulillah, cepat pula tahun ni dia kuar.agaknye nak cover kami punye lmbt kuar last year.kite kena check sendiri daaa..dah kuar ke belum.

[halfbloodprincess]
hihih..ye ke suka? hmm..saja tukar wall paper..kasik 'feel' sket nak blogging.

dah tgk ke..kikiki..awal lak dia kuar thn ni.thn lps da abes raya baru nak kuar.

[arapink]
tenkiu2..alhamdulillah awal keluarnya tahun ini.

[fa10]
aah..awal sket glemer thn ni.kikiki..awak bila lagi? ngeee...gmbr tu of course la ibunye yg snap sbb ayah xminat..

iu rf said...

tahun lepas sy hanta.. kuar kt sume.. harakahdaily pun kuar gak..hehe

tp tahun ni sy langsung x hanta..hehehehe..mm luper larr...