Friday, 14 November 2008

What's Up Doc..

Berwajah baru..tukar langsir sket..sebab dah lama pakai yang tu..naik jemu juga dibuatnyaa..lagipun nak amik mood hapdet blog ni haa..sejak berkabung dalam bilik kedap ni, melayan si kecilku yg selalu minta dipegang..agak terbatas pergerakan jari jemari untuk menekan2 keyboard..sementelah dengan kepala yg ketandusan idea..blog pun lambat je hapdet..my blog mates pun selalu komplen kata apsal lambat bonar hapdet blog..haa..korang semua inilah jawapannya...

Apapun aku gembira sebab hari ni dah 4 minggu hibernate..dah dekat nak abis dah pun..dan aku rasaa..dah xsabar nak kembali beraksi di dapur..gerrram sangat tengok telur2 banyak dalam bakul..apa taknya kalo masa aku sihat tu..alamatnya sekejap je telur tu bertenggek dlm bakul tu..kesudahannya dah kene proses jadikan makanan lain..heheh..

Sabaaar..bila lagi nak merasa masakan abang kan..yg makin hari makin sedaap pula aku rasaa. Hari tu abg mengadu yg dia dah ketandusan idea nak masak apaa..haa..baru abg tahuu apa yg Nani rasa sekian lama dulu. Last2 abg tanya hari ni nak makan apaa..sbb abg xde idea..hik3. Kesian pulak ye..xpe abang..kejap je lagi..tp, lepas ni bukan bermakna xpayah masak lagi...ada ketikanya..isteri abg pun nak bertukar selera jugaa tau..ingat tuu..nyum2.

Haa..kan dah cakap..dah berbunyi pun si kecil tu..minta ditukarkan nappy nya kot..oklah...waa chow dulu..ada byk bende nak story tp tungguuuu..

4 comments:

UnGu VioLeT said...

nanti bile akak dh habis pantang, rasanya penuhla page nie dgn masakan2 special kan!! :)

hnyhar said...

hahaa3..kalo sempatle dik..xtahula cmne nnti..kalo baby tido,leh la wat projek mkn2 tu..haa,nnti akak tepek gmbor dia kat cni..kasik terliur sket..

Beautiful Life said...

Nice layout!! saya suka yg motif kat belakang tuh...

hnyhar said...

hmm..tukar wajah sikit..dah lama sangat pakai layout tuh. nak cari yg simple tp sedap mata memandang..ssh jgk nak jumpe yg berkenan..last2 dpt yg ni..kira okla nih..