Friday, 28 November 2008

January Intake 2009

Hari ni dapat surat drpd Bowburn Infant & Nursery School untuk daftarkan sesi persekolahan Iffah pd Januari tahun hadapan . Nampaknya ada 3 pilihan sesi persekolahan yg diberi kepada kami. Sesi pagi bermula jam 8:45-11:45 am, sesi tengahari jam 12:15-3:15 pm dan sesi penuh iaitu seawal 8:45 am hingga 3:15 pm.

Tadi discuss dengan abg lepas lunch..kata abg, eloklah jika Iffah masuk sesi penuh tuu..sebab nanti bila masuk Reception, xdelah Iffah janggal. Aku pula risau sedikit..mana taknya lama jugak tu Iffah dok kat nursery..mcm school plk.(isk..buat tak biasa lak..padahal kat Malaysia dulu..tinggal anak kecik2 dr pagi hingga lewat petang..ok jer..).

Sesi penuh tu limited..first come first served basis..dan kena sediakan packed lunch utk anak. Hmm..pikir punye pikir..kami rasa eloklah dicuba dulu macamana..jika Iffah ok jer dan tiada pape prob..kami proceed lah nanti. Vice versa..

5 comments:

ummi n hubby said...

dah nk msk nursery la iffah ni.. boleh kawan ngan aish.. advance gitu dr pg smpi ptg, tp rase ok je kot.. xboring la budak2 tu.. syok je main..

tata..

ummi n hubby said...

nnti bolehla geng ngan harith..

hnyhar said...

haa3..tak tahu lg blh bertahan ke dok pg sampai ptg..tgk je dulu..aah..nnti blh kwn dgn aish..

UnGu VioLeT said...

iffah nak skolah dah yer.. soooo sweet!!

hnyhar said...

aah..she's so excited..