Tuesday, 11 November 2008

My Princesses

Waktu berusia 20 hari. Masa ni Izzah tengah syok lena dalam car seat (carrying cot) dia. Kami nak makan nasi jadi, terpaksa letak dia dlm ni. Sebenarnya baby memang dok dalam baby cot tapi, macam tau2 je bila tiba time ibu nak makan, pasti dia akan bangun..paling tidak pun merengek2 minta diangkat. Kesudahannya kami letak dia dalam ni la time nak makan. Kali ni nampaknya lena sakan.
Haa2..senyum pulak diaa. Maklumlah dok beribaa..cuba duduk dalam cot tu sorang2, mahunya ek3..minta angkat..bila kita angkat je, terus dia senyum..
Bergambar dengan kakak Iffah.
Kelakar pula posing Izzah..apa yang buat mulutnye terlopong tu..gelagat baby memang kelakar..dahla pergerakan kaki dan tangannya tanpa tujuan..

Takleh nak ngadap lame laa..diaa dah bising sebab baru lepas buat kuih...nak kena cucila tuuu..

4 comments:

UnGu VioLeT said...

cutenye die kak.. same cute ngn kakak die.. geram mar tgk..

hnyhar said...

dia dah pandai main..suke melayan karenah dia..memang muka kakak masa kecik ada persamaan sikit dgn dia..tak tahulah bila besar cmne..

Beautiful Life said...

Comelnya Izzah nih...sama comel dgn kakak dia...rambut pun lebat heheh

hnyhar said...

lamanyaa xdgr berita dr nuwal kan..akak ada lawat blog hr tu..rupe2nye gi jenjalan eh..

rambut dia plg lebat berbanding abg n kakaknya.