Saturday, 24 October 2009

di Hari Istimewa si Kecil

Sempena birthday Izzah 17 hb lalu, ibu buatkan kek yg bentuk nombor 1 buat baby. Kek tu kek mentega biasa je. Atas permintaan Ameen & Iffah, sy letak 3 warna, so dah convert jadi kek marble pula. Tiba2 idea datang nak modify kek ni jd nombor 1. Pastu letakla icing coklat & tabur white choc kat tepi sbg pasir [kata Ameen & Iffah].

Selamat Hari Lahir baby!

Eja nama Izzah, double Z..tp disebabkan kek ni comel sgt xcukup pula ruang nak tepek choc dice tu. Takpelah asalkan boleh baca nama dia.

Kek sebelum letak candle..kang nanti dia terpegang habislah sayaaa..ini pun dia geerrraaaam sgt tgk kek tu..

Ameen tertanya2 kenapa dia punye turn birthday xkunjung tibe..kih3..apaa dia ingat birthday tu 3 kali setahun ke.. ;P

Iffah pun nak bergambar ngan kek ni jgk. Dia pun request kek no. 4 sempena birthday nya akan datang. Mmm..tgkla ibu rajin ke taak..ye?

Ayah & the kids.


Izzah dengan mulut yg comot makan kek. Tapi ibu bagi sikit je sebab kek tu manis. Tak sesuai lagi utk baby makan.


6 comments:

UnGu VioLet said...

akak... cantiknye kek tue.. sukeee sgt mar tgk...

mar takkan lupa.. yg mar ngn si kecil akak yg comeeey nie.. besday same..

happy birthday again dik!!!
xxxxxxxxx

iu rf said...

sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttt!!!

rajinnn ibu....

Miim said...

happy belated birthday utk izzah
comot2 yg comel..hehe

MY HEART said...

Alololo.. shomelnya izzah.. Dah setahun ek... jadi anak yang solehah dan mendengar kata ibu tau bila besau nanti.

Dari makcik erin ato makcik my heart..

(kak, sampaikan pada dia ek bile besau nanti ahaks....)

hnyhar said...

my heart,
tenkiu aunty! nnti bile besor akak bgtau dia..hahah..masa tu aunty pun dah ada bb..

hnyhar said...

ungu violet,
laa..mana adaa mar..saja je buat utk budak2 ni. nnti mar mesti ingat smpai bila2 birthday dia..hihi. tenkiu 4 the wishes..[dh byk kali aunty wish].

iu,
mmg kek tu sweet ..hahahaa..itu gaya yg pemalas tu..kalo rajin, mcm2 blh deco..

miim,
tenkiu aunty mimi. nak kek sebijik!