Thursday, 8 January 2009

My Izzah

Diam tak diam..dah besar dah rupenye anak ibu ni..
Entry ni khas buat keluarga di kampung halaman yg blm prnh lihat muka Izzah.
Izzah dah pandai senyum sejak usia 30 hari. Sekarang ni Izzah dah terer bersembang..sebenarnya ada ibu record video bb tgh syok berleter..tp ntah cmne tak dpt pula nak upload dlm blog ni..






Izzah kena eczema sket kat pipi dia..sian sgt. Kata Dr kat sini, mmg biasa terjadi baby Malaysia ni kene eczema. Tp, ada juga yg tak kena. Kira nasib jugakla ni kot. Baru je jadi ni..hr tu takde lagi. (Kak Iza, Izzah pun dah kene eczema ni..hrp2 okla lps ni). Namun begiu, Izzah maintain happy..membebel je kejenye sbb tak dpt tangkap girrafe di cot bumper.

Izzah dah mula isap jari..

4 comments:

Beautiful Life said...

Izza punya muka macam nak nangis ker atau excited...? hehehe

hnyhar said...

beautiful life,
bercampur tu..sekarang ni mulut dia bising yg amat psl dia geram kat katun2 di cot bumper. menjerit2 nak pegang katun2 tu..kelakar sgt.

UnGu VioLeT said...

akak, cutenyer die.. jgn lupa, next birthday leh sambut ngn die..

muka die mcm mummy die la.. soooo cute!!!

hnyhar said...

unguviolet,
ooh..bisa aje. kene dtg durhamlaaa.
ouch..mummy dier dah tuaa daaa..