Wednesday, 3 December 2008

Habuan Anak

Dah lama kami cari princess crown untuk Iffah..baru jumpe Ahad lepas di carboot Stanley. Satu beg tu lengkap ada crown, cekak rambut stars, spek mata star, bantal star sebijik dan beg tu. Semuanya berharga GBP 1.50. Reasonable la tuu..ada banyak barang. Lepas bayar jer, terus dia pakai spek mata dan cekak rambut..kemain lagik..

Bergaya kemain lagi..tapi muka alahai..comotnyalah..anak dara saya yg ini bleh tahan gak comotnya esp tang makan. Huuu..kalo ada 15 jari, kelimabelas2 tu diguna agaknya. Haa..cube tengok pipi dia tuu..ada kesan makan nasi..

Tapi..crown tu dah jadik arwah pasal dia sendiri terpijak masa main2 roleplay..terkedu dia sekejap..kesian pulaa.

6 comments:

UnGu VioLeT said...

sooo cute.. mcm tuela anak pompuan kan kak.. klu anak laki kan, lain plak caranyer.. :)

beloved said...

salam perkenalan...seronok tengok tempat orang...izinkan saya melihat dunia luar itu melalui cerita dan lensa akak...

UnGu VioLeT said...

akak, ade special award utk akak.. akak dtg ambik yer nnt! :)

Miim said...

ala comelnyer princess...

ummi n hubby said...

comelnye iffah ni.. pandai bergaya especially kat tangga tu.. berkenan tengok.. hehehe...

hnyhar said...

mar,
aah..kalo anak laki..nak kene beli keretalaa..motorla..robotlaa..

nnti akak dtg amik..tenkiu!

------

beloved,
salam perkenalan kembali..
akak dah ziarah rumah awak td tp xde org..nnti jemput singgah lg k..

------

mimi,
princess comot..

------

ummi n hubby,
kih3..sikit punye comot tuu..cik minah ni mmg sokmo comot masa mkn..baju selalu kene tukar..berkenan?? utk sape? aish ke?hik3...