Saturday, 24 May 2008

Teringat Masa Santai Duluu..



Siapa ni..??Ooh..ni ayah & Ameen waktu bersantai di Nilai Spring Golf & Country Club. Waah..lagak macam orang kaya..hik3. Tempat ni beberapa langkah je dari rumah kami di PUTRA Nilai. Hmm..memang best berehat2 kat tepi kolam, lagi best jika dapat masuk sama. Tapi apakan daya, tiada wanita bertudung yang pernah ku nampak masuk berenang2 dalam kolam renang tu. Setakat merendamkan kaki dalam kolam buih jelaa. Biasanya kami membawa Ameen ke situ untuk melatih dia berenang. Ayah kan swimming instructor, malu kalo anak sendiri xtahu berenang..sedangkan ayah sendiri amat hebat waktu di IIUM dulu..siap dpt Bronze Medal lagi. Isk3..bilalah agaknya ayah dapat train ibu pulaa.Teringin juga nih. Ahaks..

2 comments:

Hanif's Family said...

kalau nak berenang,kat sini ada sport centre..tak jauh dr rumah kami..bolehla kalau abg zul nak berenang,nak lepas gian..

hnyhar said...

teh,
jauhnyelah pulok...xpe, blk nnti kami ingat nak register masuk kelab kat nilai spring tu.nnti weekend je nak pegi situ lepas angin...