Saturday, 28 November 2009

Happy Birthday Ayah Long

SELAMAT HARI LAHIR

ditujukan kepada abang tersayang...

HAMZANI HARUN

yang kini berada di Puncak Alam, Selangor.

Semoga dikurniakan kesihatan yang baik & dimurahkan rezeki oleh Allah..

4 comments:

Aliya Azman said...

Salam,

Nani, akak mintak maaf sebab ganggu Nani. Akak nak tanya Abg Long (Hamzani Harun)Nani, dulu belajar kat UIA ke? Isteri dia nama Misyati ke? - Mintak maaf akak ni baca cerita/blog Nani via blog anak akak. Terima kasih.

hnyhar said...

Waalaikumussalam..
Ye..betul la tu..kenapa satu batch dengan akak ke? Akak ni siapa pula?

**t.kasih ziarah baytulkifli.

Aliya Azman said...

Ha'ah, kami satu fakulti (IRKHS) tp xsama ngan Kak Mis (tp Nani mungkin call kak yati kot). Alhamdulillah. Kalu call dia sampaikan salam akak pada mereka berdua ye. Nama akak Arena Che Kasim, org Kelate gak, loni kat UK gak sambung belajar di Uni of Wales Lampeter, and kat Malaysia akak keja kat UKM Bangi. Kalu nak mai Wales jemputlah ke rumah :)

hnyhar said...

ooo..mcm tu rupenye..sy selalu tgk muka akak time baca blog mardhiyah. akak 1 batch dgn abg sy la ni ye. kak ti [kami panggil] skrg tgh study leave di UM. sblm ni dia cikgu di KISAS. nanti sy sampaikan salam akak pada dia..

sy dah sampai Lampeter thn lps..sukaa sgt sbb cantik betul countryside scenery kat situ..sy overnight rmh mimi, masa tu dia masih tggl di atas rumah kedai tu..tp dah melawat rmh br nye yg skrg ni..sblm dia pindah..

akak pula jika nak ke north atau scotland, bolehla singgah2 ke Durham..hubby sy yg bljr ni..