Tuesday, 1 February 2011

Ayah ke London Lagi

Malam ni ayah ke London kerana menghadiri conference. Ayah naik train je dan sampai London nanti ayah akan menumpang di rumah uncle Razin dan aunty Misha selama 2 hari 2 malam. Terima kasih kerana sudi menerima ayah sebagai tetamu.

Harap2nya budak2 ni OK saja bila ayahnya takde sekejap ni. Biasanya pakat demam belaka. Pastu, asal ayah balik je, tiba2 demamnya dah baik. Huh.

2 comments:

Lady Lavender said...

deman rindu :-). Anak2 ayah semua ye.

hnyhar said...

lady lavender,
aah..demam rindu..selalu sgt jd mcm tu time ayahnya xde..harap2 semua sihat termasuk ibunya.. :P

** yg no 1 & 2 tu mmg anak ayah..yg no 3 je anak ibu..