Wednesday, 26 May 2010

Ber 4

Malam tadi kami tidur berempat je, ayah takde, ke Birmingham kerana menghadiri satu workshop on Islamic Banking di sana. Pagi semalam lagi ayah dah bertolak ke sana, naik keretapi. Terima kasih buat Uncle Fauzi tolong hantarkan ayah ke train station. Juga buat Uncle Rohizi sbb ganti 'tempat' ayah waktu petangnya.

Malam tadi Ameen nangis sekejap sebelum tidur tu, rindukan ayah katanya. Sebenarnya dia risau ayah tinggal lama2 macam tahun lepas tu. Terpaksalah ibu call sekejap bagi dia cakap dengan ayah. Iffah ok je..diorang berdua ni bergilir bab2 buat perangai ni..jika sorang buat hal, maka yg sorang lagi tu tersangatlah baik mood nya. Izzah pula masih belum faham apa2, janji ibu ada cukuplah.

Ayah pergi tak lama, hari ni baliklah.


**sunyi pula rasa bila ayah takde kat rumah..padahal sebelum ni ayah senyap je pun kat bilik study tu..hahaa..


4 comments:

NUR said...

Salam..... kak nani

Kenapa x ikut sekali....boleh bermalam dirumah saya.

fa10 said...

ber4 lebih baik drpd keseorangan... ko guano?

Iffah Nabiha Ahmad Jailani said...

Salam Auntie, saya ada benda untuk Auntie! Pergi blog saya ya!
http://islami98.blogspot.com/

hnyhar said...

nur,
salam...syura..
tak ikut sbb ameen ada school trip ke newcastle [tgk pameran dr Who]..lagipun memang xplan nak ikut serta. takpe, dah selalu dattang rumah syura...next time nanti akak datang ok..hehe,, terima kasih.

fa10,
jolo doh..kalu keseorangan sudah pasti ambo ikut serto...ngeee...

iffah,
salam iffah..laaa ingatkan nak kasi scones ke apa...dgt2 dah terer masak masakan omputih..he3.ok, nanti aunty datang ambil. syukran!