Sunday, 22 June 2008

Ibnuna wa Ibnatuna

Salam untuk keluarga Kelantan & Perak..Ameen & Iffah sekarang ni sibuk juga dengan aktiviti seharian di samping bermain mainan kegemaran, ini juga adalah hobi diorg berdua..


Ameen dgn colouring set nye..sebelum pegi school biasanya dia akan mengadap buku dia dulu..tp tu laa..ibu dah lama xajar Ameen tulis ABC. Ameen dah nak masuk reception class dah September ni. InsyaAllah, misi ibu akan tercapai nanti..




Iffah sedang tekun mewarna part dia dlm colouring book tu.


Cantik x Ameen colour.. Ikan warna-warni. Kadang tu ibu kena turun padang juga, kaler gambar tu sama2 dgn diorg..jika tidak, diorg xbuat betul2.


Ameen & Iffah minta masukkan gambar meow ni sekali dalam blog. Kucing ni selalu lepak & termenung dekat2 tingkap dapur kami. Tapi, bila dgr suara Ameen je mesti dia lari bertempiaran. Tak tahu lak sape punye meow ni..yg pastinya bkn org sebelahla sbb dia dah bela doggy.

4 comments:

Beautiful Life said...

Kak Nani,

comelnya meow tuh!!! Tgk la posting saya yg terbaru, ada gak tunjuk gambar anak2 kucing!

hnyhar said...

Hik2..memang comel sgt tau..kadang tu rasa nak pegang je. Petang2 je kalu xhujan, mesti dia dtg dok tepi tingkap. Ok..nnti akak tgk gmbr anak2 kucing beautiful life lak..chow!

Beautiful Life said...

Akak try la umpan dia dengan makanan, mesti dia nak....atau dok lama2 and tenung dia, lelama mesti cair/jinak....dah banyak kali saya buat gini hehehe

*from kucing expert*

hnyhar said...

Pernah tegur dia dgn cara mengiau..dia balas balik xtahan tu..agaknye paham kot apa akak ckp..hi3. Terus je dia berdiri. Ntah apa maknanya ntah..Tp now ni dah 2 hari xnampak kelibat dia.