Sunday, 14 September 2008

Selamat Hari Lahir Ibu..

Alhamdulillah..nampaknya hari ini genap usia ibu 31 tahun. Seingat aku birthday yang ni dah masuk kali keempat disambut dalam bulan Ramadhan. Hmm..xmengapaa..sebab aku sendiri dilahirkan dalam bulan ini juga..28 Ramadhan. Syukur..dapat lagi aku mengecapi birthday kali ini bersama suami & anak2 tersayang..

Tiada apa yg menarik untuk dikongsi kerana sepanjang hari bersejarah ini kami berada di dalam kereta..pulang dr Coventry..lagipun, bulan puasa maaa..mana mau pigi daaa.. Yg pastinya, abang tidak pernah lupa birthday cake nya untuk aku. Present? Hmm..baru jer dapat present besar hari tu..kesian pulak kat abang..nani xminta apa2..tapi, kalo ada orang nak bagi..kecil tapak tangan..padang bola nani tadahkan..heheh.

Haa..di bawah ni ada beberapa foto yg boleh ditatap bersama. Kek tu sedaaap..sangat. Tenkiu abang..


Cantik x dulang alas kek tu..heheh..mana dapat?? Free tu ada orang yg baik hati kasik. Alhamdulillah..rezeki.
Black Forest Cake..yummy2.



Hari ni masak menu special sikit sebab hari pun special gitu kan..Haa..yg ini hadiah dr nani untuk abang pulaa..abang rehatlah..penat drive jauh tadi..Nanti buka pose kita makan sama2...
Nasi Tomato + Ayam Masak Merah + Acar
Karipap Pusing laa..makanan kegemaran suami tersayang..


Segunung doa dipanjatkan ke hadrat Ilahi semoga hidupku ini diberkati di dunia dan di akhirat. Amiin..

4 comments:

Miim said...

happy birthday kak nani
moga panjang umur dalam ketaqwaan...

hnyhar said...

tima kasih..hmm..dah masuk usia 30-an laa..

Beautiful Life said...

Kak Nani....Happy Birthday!! Semoga panjang umur dan murah rezeki...

hnyhar said...

tenkiu nuwal..amiin..