Sunday, 15 August 2010

My Cookery Book

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Saya ingin memperkenalkan satu blog baru [ekceli lama dah], iaitu blog koleksi resipi dari dapur saya. Sila klik di sini untuk meninjau2 apa yang ada di sana. Walaupun masih tak banyak rekodnya, namun apa yang ada boleh dikongsi bersama.

My Cookery Book merupakan blog yang akan menghimpunkan resipi2 yang pernah dimasak oleh hnyhar sendiri. Terdapat juga beberapa resipi yang dicatat tetapi masih belum dicuba [yang tiada gambar], direkod semata2 untuk tujuan simpanan hnyhar.

Selamat berkunjung ke My Cookery Book. Semoga apa yang tercatat di sana memberi manfaat kepada anda yang mengunjunginya.

6 comments:

zarina said...

Tahniah. Dah ada buku masakan. Akak pun rasa cam nak buat satu lg blog masakan je. Senang nak refer.

hnyhar said...

mekasih..himpunan resipi masakan je blog tu..sebab, dah ada pengalaman buku masakan kesygan pemberian drpd seseorang HILANG..inisiatif utk elakkan drpd berlaku lagi..

fa10 said...

bagus ni... boleh saya tumpang2 ceduk resipi

hnyhar said...

fa10, bereh..selekey2..

Anonymous said...

nak tanye, cawan yang guna untuk sukat tu cawan ape ek? ada jual special ke boleh guna cawan kopi? TQ :)

-suraya-

hnyhar said...

suraya,
tkasih dtg baytulkifli. tentang sukatan cawan tu biasa cawan tu ada di dapati di kedai jual brg2 buat kek. tp sy pakai cawan dlm rice cooker tu je. nak pakai cawan kopi tu pun boleh, tp kena standardize la masa menyukat tu..