Wednesday, 8 June 2011

Terima Kasih Drs.

Ini gambar masa kami pertama kali menerima undangan makan malam, mungkin juga bersempena dengan keberangkatan pulang kami yang dijangkakan tidak lama lagi. TERIMA KASIH buat keluarga Dr. Azam & Dr. Azlina [kedua2nya medical officers GP di sini] atas undangan makan2 ni. Alhamdulillah, sedap dan menyelerakan juadah yang dihidangkan. Ada laksa johor, nasi minyak, air bandung soda air tangan Dr Azam [mmg best], upside down apple cake, dan juga carrot cake kak Shidah :) .

Sy tak rakam imej juadah, tak dapat nak buat testimoni di sini. Apapun, terima kasih sebab sudi jemput kami sekeluarga ke mari, mudah2an ikatan persahabatan berkekalan sampai bila2, manalah tahu, nanti nak datang UK lagi, bolehla kami roger2 Dr Azam & Dr Lin lagi.. :)

~ TERIMA KASIH ~

3 comments:

Zaitun said...

Makan2 sebelum balik ke M'sia.

Lady Lavender said...

dah hampir nak balik la ni yea :-)
sure bercampur rasa gembira & sedih. Enjoy saat2 terakhir kat UK yea..

hnyhar said...

kak zai,
he3..adat rasmi komuniti msia kat sini bg meraikan rakan mrk yg nk pulang ke tanahair...

lady lavender,
nmpknye begitulah..sy pun bizi lately, teringin nak cerita byk2 dlm blog tp xpunya cukup masa..perasaan sudah tentu bercampur baur..huhuu