Sunday, 17 October 2010

You're 2 Today My Dear!


HAPPY 2ND BIRTHDAY

17-10-10


buat anakanda tersayang;

IZZAH MAISARAH ZULKIFLI

Semoga diri anakanda sentiasa dihujani rahmat Allah SWT..sihat tubuh badan dan bijak akal fikiran untuk membesar menjadi anak yang solehah dan taat kepada perintah ayahibu dan Allah SWT.

Ayah, Ibu, Abg Ameen & Kakak Iffah saaaaayaaaang baby Izzah..


Kami tak buat majlis hari lahir Izzah..hanya sambutan sederhana di rumah. Ibu pun tak buat birthday cake tahun ni. Ayah dah sponsor, ibu pun 'line clear' je, walaupun dah beberapa hari juga membelek2 buku Chocolates Recipe milik ibu, mencari idea. Ingat nak cuba resipi baru. Tak mengapa, idea boleh direalisasikan di lain waktu.

Ada beberapa keping gambar masa celebrate tadi..tapi belum dipindahmasuk dalam laptop ni. Besok2lah.

6 comments:

Mummy Nenny said...

happy birthday izzah! be a good girl..

hnyhar said...

thanx a lot auntie nenny..she'll be a good girl!

UnGu VioLet said...

happy birthday dear sweetie... birthday kite sama kan.. xkan pernah lupe.. :)

Mrs. Ishamizu said...

Again, happy birthday Izzah!! muah2..comel bgaya pki shade tu, like mom, like doter! hehe

nar said...

Salam...

Happy birthday Izzah. Sama tarikh ngan alongangah, twin akak....Moga jadi anak solehah. Ameen...

hnyhar said...

auntie mar,
thank u..mesti ingat sampai bila2.. :P

auntie izu,
tenkiu..mum is borek so anak will be the rintik lah..ngee

auntie iza,
tenkiu..happy birthday to alongangah juga..sama birthday rupanya...isk3..